ΒΟΗΘΕΙΑ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Επιλογές Παράδοσης


ΤΙΜΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΩΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Παράδοση στην Ελλάδα Ελλάδα έως 5 εργάσιμες ημέρες  5 ευρώ / παραγγελία
Παράδοση στην Κύπρο Κύπρος έως 7 εργάσιμες ημέρες 15 ευρώ / παραγγελία
Ευρώπη & Διεθνής παράδοση * Ευρώπη έως 10 εργάσιμες ημέρες και Διεθνές έως 16 ημέρες 30 ευρώ / παραγγελία

Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να διαφέρουν, αλλά εργαζόμαστε σκληρά για να λάβουμε όλες τις παραγγελίες όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

* Δυστυχώς, για παραγγελίες εκτός ΕΕ, το σύνολο της παραγγελίας σας δεν αντικατοπτρίζει τους δασμούς και τους φόρους που θα σας χρεωθούν κατά την παράδοση από τον μεταφορέα. Απαιτείται πληρωμή αυτών για την αποδέσμευση της παραγγελίας σας από τελωνεία. Οι δασμοί και οι φόροι υπολογίζονται με βάση τα είδη που παραγγέλθηκαν, τον προορισμό αποστολής και την αξία της αγοράς σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το τοπικό τελωνείο. Οι δασμοί και οι φόροι δεν επιστρέφονται. Εάν για οποιονδήποτε λόγο απορρίφθηκε το δέμα σας στο τελωνείο, δεν μπορούμε να σας επιστρέψουμε τα αρχικά έξοδα αποστολής ή / και τυχόν φόρους και δασμούς.


Η εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η Elta Courier Services. Μόλις αποσταλεί η παραγγελία σας, εκτιμούμε την παράδοση εντός 1-16 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αποστολής της, ανάλογα με την ακριβή τοποθεσία σας.

Εάν χρειάζεστε τα προϊόντα σας νωρίτερα, επικοινωνήστε μαζί μας για να διασφαλίσετε μια ταχύτερη μέθοδο παράδοσης. Σε αυτήν την περίπτωση, θα επιβαρυνθείτε με το επιπλέον κόστος της ταχείας παράδοσης. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν προσφέρουμε ταχεία διεθνή αποστολή.

Οι παραγγελίες υποβάλλονται σε επεξεργασία και αποστέλλονται μόνο Δευτέρα-Παρασκευή.

Παρακαλώ σημειώστε: Καμία παραγγελία δεν υποβάλλεται σε επεξεργασία ή αποστέλλεται τα σαββατοκύριακα ή τις εθνικές αργίες και δεν προσφέρουμε παράδοση το Σάββατο για ταχείες επιλογές αποστολής. Οι χρόνοι παράδοσης που εμφανίζονται είναι από την ημερομηνία παραγγελίας.

Ενδέχεται να μην απαιτείται πάντα υπογραφή για παράδοση και εάν δεν υπάρχει κάποιος διαθέσιμος για παράδοση, οι μεταφορείς μας ενδέχεται να προσπαθήσουν να το αφήσουν σε έναν γείτονα ή σε μια ασφαλή τοποθεσία. Μπορεί να σας αφήσει μια ειδοποίηση για να σας ενημερώσει ή να επιβεβαιώσει ότι το δέμα έχει επιστραφεί στην τοπική αποθήκη.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους για να κανονίσετε την παραλαβή ή να προγραμματίσετε μια νέα ημερομηνία παράδοσης.

Εάν έχετε περαιτέρω απορίες σχετικά με την παράδοσή σας, επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών.

Που είναι η παραγγελία μου;


Παρακολουθήστε την παραγγελία σας

 

Για να παρακολουθείτε την παραγγελία σας, εισαγάγετε το αναγνωριστικό παραγγελίας σας στο παρακάτω πλαίσιο και πατήστε το κουμπί “Παρακολούθηση”. Αυτό σας δόθηκε στην απόδειξή σας και στο email επιβεβαίωσης, που θα έπρεπε να έχετε λάβει.

Γιατί καθυστερεί η παραγγελία μου;


Ελέγξτε την επιλογή παράδοσης που επιλέξατε. Μπορείτε να ελέγξετε τα χρονοδιαγράμματα παράδοσης εδώ.

Εάν είναι μετά τις 9:00 μ.μ την προτεινόμενη ημερομηνία τότε είναι αργά. Εάν είναι πριν από την προτεινόμενη ημερομηνία παράδοσης και έχετε λάβει το email αποστολής σας, τότε είναι έτοιμο.

Εάν η ημερομηνία παράδοσης έχει παρέλθει, επικοινωνήστε μαζί μας και ετοιμάστε τον αριθμό παραγγελίας σας.

Γιατί ακυρώθηκε η παραγγελία μου;


Εάν έχετε υποβάλει μια παραγγελία και λάβετε ένα email ακύρωσης από εμάς, λυπούμαστε για αυτό. Αυτό συμβαίνει συνήθως επειδή το απόθεμα δεν ήταν στην αποθήκη όταν ήρθαμε για την επεξεργασία της παραγγελίας σας. Θα λάβετε ένα email ακύρωσης και μια επιστροφή χρημάτων μέσω του αρχικού τρόπου πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε. Η επιστροφή χρημάτων μπορεί να διαρκέσει έως και 7 ημέρες, αυτή είναι η τραπεζική διαδικασία και όχι κάτι που μπορούμε να επιταχύνουμε.

Μπορώ να ακυρώσω ή να αλλάξω τη παραγγελία μου;


Μόλις κάνετε την παραγγελία σας, είμαστε έτοιμοι! Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι δεν θα είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε αλλαγές καθώς ήδη επεξεργάζεται στην αποθήκη.

Θα πρέπει να κάνετε άλλη παραγγελία ή να επιστρέψετε τυχόν ανεπιθύμητα αντικείμενα.

Μπορώ να ανταλλάξω τη παραγγελία μου;


Προσφέρουμε ανταλλαγές για online παραγγελίες μόνο στο φυσικό μας κατάστημα Cocones Project 10 Diomeias St, Αθήνα Ελλάδα. Εάν πρέπει να ανταλλάξετε ένα αντικείμενο με διαφορετικό μέγεθος ή θέλετε να ανταλλάξετε ένα διαφορετικό αντικείμενο, πρέπει να μπείτε στο φυσικό μας κατάστημα για να το κάνετε αυτό. Έχετε 14 ημέρες από την ημέρα που θα το λάβετε.

Παρακαλώ σημειώστε ότι πρώτα, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 2103242100 ή μέσω e-mail στη διεύθυνση  [email protected]

Για να ανταλλάξετε τα αντικείμενά σας, θυμηθείτε να πάρετε μαζί σας το σημείωμα παράδοσης που συμπεριλήφθηκε στο δέμα σας. Το χρειάζεστε ως απόδειξη αγοράς.

Για λόγους υγιεινής, δεν μπορούμε να δεχτούμε επιστροφές ή ανταλλαγές σε μάσκες προσώπου μόδας, καλλυντικά, τρυπημένα κοσμήματα, μαγιό ή εσώρουχα, εάν η σφραγίδα έχει σπάσει ή δεν είναι πλέον στη θέση της. Τα αντικείμενα πρέπει να είναι μη φθαρμένα και πλυμένα με τις αρχικές ετικέτες. Αυτό δεν επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιστρέψετε το πακέτο σας και να παραγγείλετε ξανά.

Θα επιστρέψουν ποτέ τα αγαπημένα μου προϊόντα;


Μερικά από τα προϊόντα μας επιστρέφουν στο απόθεμα, οπότε συνεχίστε να ελέγχετε ξανά!

Πως μπορώ να επιστρέψω την παραγγελία μου;


Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με μια αγορά, τα αντικείμενα μπορούν να επιστραφούν για επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών από την  ημερομηνία της πρώτης παραλαβής της παραγγελίας .

Απλά πρέπει να εκτυπώσετε και να συμπληρώσετε τη φόρμα επιστροφής, την οποία θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Στη συνέχεια, θα πρέπει να αποστείλετε τη φόρμα, ένα αντίγραφο της απόδειξης και το αντικείμενο στην ακόλουθη διεύθυνση που αναφέρεται στον φάκελο που επισυνάπτεται στο αρχικό πακέτο. Σε περίπτωση που επιλέξετε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, θα επιβαρυνθείτε με το κόστος αποστολής. Χρησιμοποιήστε μια υπηρεσία παρακολούθησης και διατηρήστε την απόδειξη της απόδειξης αποστολής μέχρι την επεξεργασία της επιστροφής χρημάτων.

Για να γίνουν αποδεκτές οι επιστροφές, όλα τα αντικείμενα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση με την ετικέτα ασφαλείας και την αρχική συσκευασία.

Για λόγους υγιεινής, δεν μπορούμε να δεχτούμε επιστροφές ή ανταλλαγές σε μάσκες προσώπου, καλλυντικά, τρυπημένα κοσμήματα, μαγιό ή εσώρουχα, εάν η σφραγίδα έχει σπάσει ή δεν είναι πλέον στη θέση της.

Τα αντικείμενα πρέπει να είναι μη φθαρμένα και πλυμένα με τις αρχικές ετικέτες.

Οι επιστροφές δεν θα γίνονται αποδεκτές για αντικείμενα που έχουν επισημανθεί ΜΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΩΣΗ στην περιγραφή προϊόντος. Αυτά είναι συνήθως εποχικά ή προσαρμόσιμα στοιχεία για τα οποία δεν μπορούμε να δεχτούμε επιστροφές.

Η VM Projects διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφές που δεν είναι εξουσιοδοτημένες ή / και δεν αποστέλλονται σύμφωνα με την πολιτική επιστροφών που περιγράφεται λεπτομερώς στο διαδίκτυο. Σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένων ή μη τυπικών επιστροφών, τα εμπορεύματα θα επιστραφούν στη διεύθυνση αποστολής που καθορίζεται στην αρχική παραγγελία.

Η επιστροφή χρημάτων θα διεκπεραιωθεί μόλις ελεγχθούν και γίνουν αποδεκτά τα επιστρεφόμενα στοιχεία και θα ολοκληρωθούν περίπου εντός 8-21 εργάσιμων ημερών. Οι επιστροφές χρημάτων θα αποσταλούν στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει καθορίσει ο πελάτης.

Η επιστροφή χρημάτων ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες.

Πόσο διαρκεί η επιστροφή χρημάτων;


Μια τυπική επιστροφή χρημάτων θα διαρκέσει έως και 21 ημέρες, δηλαδή 14 ημέρες επιστροφής και η επεξεργασία μας και έως και 7 ημέρες για να μπορέσει να περάσει μέσω του τραπεζικού συστήματος.

Μόλις ολοκληρώσουμε την προσπάθειά μας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εάν περιμένατε περισσότερες από 21 ημέρες χωρίς email από εμάς, επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποια είναι η πολιτική σας;


– Τα είδη πρέπει να είναι άθικτα και άπλυτα

– Τα τρυπημένα κοσμήματα και οι μάσκες προσώπου δεν μπορούν να επιστραφούν για λόγους υγείας και υγιεινής και δεν επιστρέφονται

– Μόλις ανοίξει η σφραγίδα δεν μπορούν πλέον να επιστραφούν ή να επιστραφούν

– Τα εσώρουχα και τα μαγιό μπορούν να επιστραφούν μόνο εάν η σφραγίδα υγιεινής δεν έχει αφαιρεθεί

– Τα προϊόντα και τα αξεσουάρ ομορφιάς δεν μπορούν να επιστραφούν για λόγους υγιεινής

– Τα παπούτσια πρέπει να δοκιμάζονται σε εσωτερικούς χώρους

– Τα στοιχεία πρέπει να έχουν επισυναφθεί όλες οι ετικέτες

Είμαι εκτός της πολιτικής επιστροφών, μπορώ να κάνω επιστροφή;


Πάνω από 14 ημέρες;

Κινούμαστε γρήγορα και η ανακύκλωση των αποθεμάτων που πουλάμε σημαίνει ότι δεν θα είμαστε σε θέση να μεταπωλήσουμε τα προϊόντα σας. Δυστυχώς λοιπόν δεν μπορούμε να δεχτούμε επιστροφές άνω των 14 ημερών.

Είστε έτοιμοι να επιστρέψετε; Κάντε κλικ ΕΔΩ

 

Δεν υπήρχε απόδειξη στο δέμα μου, πως μπορώ να κάνω επιστροφή;


Δεν θα λαμβάνετε πλέον τιμολόγιο στο δέμα σας. Απλώς κατεβάστε και εκτυπώστε μια ετικέτα επιστροφών από τον ιστότοπό μας, προσθέστε την στο δέμα σας και μετά στείλτε την ξανά σε εμάς.

Είστε έτοιμοι να επιστρέψετε; Κάντε κλικ ΕΔΩ

Εξαιρέσεις Επιστροφών


Για λόγους υγιεινής, μόλις ανοίξει η σφραγίδα σε μάσκες προσώπου ή σε τρυπημένα κοσμήματα, αυτά τα αντικείμενα δεν μπορούν πλέον να επιστραφούν ή να επιστραφούν.

Σας παρακαλούμε να δοκιμάσετε μαγιό και εσώρουχα πάνω από τα εσώρουχα σας και να διατηρήσετε την σφραγίδα άθικτη.

Μπορώ να ανταλλάξω τη παραγγελία μου;


Δεν προσφέρουμε ανταλλαγές, αλλά μπορείτε να επιστρέψετε το πακέτο σας και να παραγγείλετε ξανά.

Η επιστροφή χρημάτων σας θα διεκπεραιωθεί μόλις λάβουμε τα αντικείμενά σας πίσω. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην Πολιτική επιστροφής χρημάτων .

Επιστρέφετε τη χρέωση παράδοσης;


Δεν επιστρέφουμε τη χρέωση παράδοσης. Πρέπει να πληρώσετε για παράδοση.

Προσφορές


Ο κωδικός έκπτωσης δεν λειτουργεί.

Εδώ είναι ίσως γιατί:

– Ο κωδικός έληξε (έχουμε προσφορές περιορισμένου χρόνου)

– Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο έναν κωδικό κάθε φορά.

– Βεβαιωθείτε ότι η προσφορά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ό, τι αγοράζετε.

Πως μπορώ να πληρώσω για τη παραγγελία μου;


Η ακόλουθη μέθοδος πληρωμής είναι αποδεκτή:

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Ή ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΡΤΑ

Η VM Projects δεν επεξεργάζεται ούτε αποθηκεύει πληροφορίες πιστωτικής κάρτας. Όλες οι συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες πραγματοποιούνται στην ασφαλή πλατφόρμα VIVA PAYMENTS αποδεχόμενες τις ακόλουθες κάρτες πληρωμής:

Visa, Visa Debit, MasterCard, Maestro, Electron και American Express. Δεχόμαστε επίσης PayPal, Giftcards και προπληρωμένες χρεωστικές κάρτες.

Σημείωση: Όταν φτάσετε στην τελική σελίδα χρέωσης και υποβάλετε την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε αμέσως με την τράπεζα ή τον εκδότη της κάρτας σας για εξουσιοδότηση για την πληρωμή από τον λογαριασμό σας.

Σφάλμα Πληρωμής


Εάν λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος, βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει τα σωστά στοιχεία και βεβαιωθείτε ότι έχετε επικοινωνήσει πρώτα με την τράπεζά σας.

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, επικοινωνήστε μαζί μας και συμπεριλάβετε τα εξής:

– Τι λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιείτε (π.χ. Windows, Mac)

– Τι πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο χρησιμοποιήσατε

– Ποιούς τρόπους πληρωμής χρησιμοποιήσατε

– Περιγραφή του προβλήματος και πότε παρουσιάστηκε το πρόβλημα.

– Εάν λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος, συμπεριλάβετε το στο μήνυμά σας.

Η πληρωμή απορρίφθηκε


Εάν η πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα απορρίφθηκε, καλέστε την τράπεζά σας για περισσότερες πληροφορίες. Εάν χρησιμοποιήσατε τηνPayPal, επικοινωνήστε απευθείας με την PayPal.

Πως μπορώ να αλλάξω τη διεύθυνση email μου;


Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας , επιλέξτε “Λεπτομέρειες λογαριασμού” και μπορείτε είτε να προσθέσετε ένα νέο email είτε να επεξεργαστείτε ένα υπάρχον.

Πως μπορώ να αλλάξω τη διεύθυνση παράδοσης;


Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας , επιλέξτε “Διευθύνσεις” και μπορείτε είτε να προσθέσετε μια νέα διεύθυνση είτε να επεξεργαστείτε μια υπάρχον.

Πως μπορώ να αλλάξω το κωδικό πρόσβασής μου;


Εάν γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασής σας, συνδεθείτε στον  λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασής σας. Στην ενότητα Λεπτομέρειες λογαριασμού, έχετε την επιλογή να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Εάν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας, επιλέξτε “Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης” και ακολουθήστε τα βήματα για επαναφορά.

How do I change my payment details?ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΓΕΘΩΝ

Ανατρέξτε στον  Οδηγό μεγεθών  για περισσότερες πληροφορίες.

Οι δωροκάρτες εξαργυρώνονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή στο φυσικό μας κατάστημα.

ΔΕΝ επιστρέφονται ή εξαργυρώνονται με μετρητά.

Ισχύουν για ΕΝΑ ΕΤΟΣ από την ημερομηνία αγοράς και δεν έχουν επιπλέον κόστος ή χρεώσεις.

Οι χαμένες δωροκάρτες μπορούν να αντικατασταθούν μόνο με έγκυρη απόδειξη αγοράς.

Εάν ένας κωδικός δώρου είναι ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΞΙΟΠΟΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗ Η ΚΑΡΤΑ E-GIFT.

Όλοι οι όροι επιβάλλονται εκτός εάν απαγορεύεται από το νόμο.

Αγοράζοντας μια δωροκάρτα, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει και αποδεχτεί τους παραπάνω όρους και συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από αυτούς.

Επικοινωνία

Έχετε ακόμα ερωτήσεις;